Ελέγξτε την ασφάλεια του σπιτιού σας

 

Όταν αποφασίσουμε να φύγουμε για μεγάλο χρονικό διάστημα από το σπίτι ή για να βγούμε για λίγο χρονικό λίγο πάντα θα έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας όταν θα επιστρέψουμε να μην έχουμε πέσει θύμα διάρρηξης από κλεφτές και δεν είναι λίγες φορές που ακούμε ότι πολύ κόσμος έλειψε για πέντε λεπτά από το σπίτι του και γυρνώντας βρήκε το σπίτι του λεηλατημένα. Οι καιροί έχουν αλλάξει ή εγκληματικότητα σε καθημερινή βάση χτυπάει κόκκινο δεν ξέρεις από πού να προφυλαχτείς.

Και όμως Υπάρχει λύση και είναι τα συστήματα ασφαλείας που έχουν σχεδιαστεί έτσι για να μπορούν να μας παρέχουν ασφάλεια στο σπίτι και όταν λείπουμε αρκετό καιρό αλλά και όταν είμαστε μέσα στο σπίτι.

Ένα καλό σύστημα συναγερμού θα πρέπει να μας παρέχει προστασία 24 ώρες στην οικογένεια μας αλλά και στο χώρο που ζούμε αλλά και σε περίπτωση ανάγκης αν είμαστε μέσα στο σπίτι να έχουμε τη δυνατότητα με το πάτημα ενός απλού κουμπιού να μπορεί να ειδοποιηθεί η αστυνομία Και φυσικά οι άνθρωποι που έχουμε βάλει στα τηλέφωνα ανάγκης.

Συναγερμοί Υπάρχουν πολλοί και αξιόπιστη Το θέμα είναι να βρούμε την κατάλληλη εταιρεία που θα μας τοποθετήσει το σύστημα συναγερμού το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνουμε είναι να καλέσουμε δύο με τρεις εταιρείες αξιόπιστες και με την απαιτούμενη άδεια παροχής υπηρεσιών ασφαλείας είναι το πρώτο που πρέπει να κοιτάξω οι εταιρείες να είναι πιστοποιημένες. Δεύτερον θα πρέπει να τους καλέσουμε ο καθένας με τη σειρά του να μας δώσει την προσφορά του δηλαδή να έρθεις στο χορό μας να μελετήσει το σπίτι μας δηλαδή τις ανάγκες μας και να μας προτείνει το σύστημα ασφαλείας πρέπει να πει στο χώρο μας. Τρίτον να έχουν φυσικό κατάστημα Γιατί αν γίνει κάτι και χρειαστούμε τη βοήθειά τους να μπορούμε να τους βρούμε. Τέταρτο να έχουν κέντρο λήψης σημάτων για να μπορεί να συνδεθεί ο συναγερμός μετά την εγκατάσταση για να παρακολουθείται από την εταιρεία 24 ώρες. Συναγερμός που δεν είναι συνδεδεμένος σε κέντρο λήψης είναι σαν να μην υπάρχει. Το κόστος για να συνδεθεί ένας συναγερμός στο κέντρο συναγερμού σήμερα 2022 δεν περνάει τα 10 ευρώ το μήνα συν το ΦΠΑ και μας παρέχει 24 ώρες υποστήριξη και σε περίπτωση ανάγκης.

Άρθρο απο την εταιρεία συναγερμοί σπιτιών www.synagermoi-spition.gr 


 


Σχόλια